XL-dromenvangers zijn veel groter dan men gewend is en een prominente decoratie in huis of tuin, en daarom een prachtig geschenk bij verhuizing naar een nieuwe woning, maar ook geboorte, huwelijk, een verjaardag of andere gebeurtenissen. De grote dromenvangers vragen meer tijd en aandacht dan de kleinere en de juiste materialen moeten soms nog worden ingekocht of verzameld nadat er een afspraak is gemaakt over het model, de vormgeving en andere wensen. XL-dromenvangers zijn ideaal om te maken in de vorm van een levensboom. Levensbomen symboliseren de levensloop en de vele vertakkingen staan voor de keerpunten in het leven.

 

Hieronder vindt u voorbeelden van de verschillende stijlen levensbomen en XL-dromenvangers. Deze foto's dienen als voorbeelden en inspiratie voor uw persoonlijke product. De exemplaren in de foto's zijn al verkocht en er zijn nooit twee producten precies hetzelfde. Op de facebook-pagina vindt u ook foto's van de meeste recent gecreëerde dromenvangers.

Het pentagram in deze configuratie (naar boven wijzend) is een positief symbool. Zonnekind Dromenvangers verwerkt uitsluitend positieve symboliek in de producten. Alle dromenvangers worden met een zuivere intentie gemaakt.

Dit pentagram is een van de oudste symbolen op aarde. De vijf punten symboliseren de elementen: geest, water, vuur, aarde, lucht (vanaf de bovenste met de klok mee).