XL-dromenvangers zijn veel groter dan men gewend is en een prominente decoratie in huis of tuin, en daarom een prachtig geschenk bij verhuizing naar een nieuwe woning, maar ook geboorte, huwelijk, een verjaardag of andere gebeurtenissen. De grote dromenvangers vragen meer tijd en aandacht dan de kleinere en de juiste materialen moeten soms nog worden ingekocht of verzameld nadat er een afspraak is gemaakt over het model, de vormgeving en andere wensen. XL-dromenvangers zijn ideaal om te maken in de vorm van een levensboom. Levensbomen symboliseren de levensloop en de vele vertakkingen staan voor de keerpunten in het leven.

 

Hieronder vind je voorbeelden van de verschillende stijlen levensbomen en XL-dromenvangers. Deze foto's dienen als voorbeelden en inspiratie voor jouw persoonlijke product. De exemplaren in de foto's zijn al verkocht en er zijn nooit twee producten precies hetzelfde. Op de facebook-pagina vind je ook foto's van de recent gecreëerde dromenvangers.

Levensboom Dromenvanger Naturel
Levensboom Dromenvanger op Levenspad in de natuur
XL Dromenvanger Levensboom in natuurtinten
XL Levensboom Dromenvanger in warme natuurlijke aardetinten
Persoonlijke dromenvanger geheel in afstemming met bijpassende edelstenen
Warme natuurkleuren en edelstenen in groot levensweb in afstemming
Grote dromenvanger met privé collectie edelstenen
Rijk gevulde levensweb waarin een persoonlijke collectie edelstenen is toegevoegd

Levensboom Dromenvanger naturel/lila met edelstenen 

Levensboom Dromenvanger in naturel/lila. Met edelsteentjes;

Agaat en Lavendel Amethist 💜. Deze grote dromenvanger zoekt nog een nieuw plekje. Afmeting frame 40 cm totale lengte 96 cm prijs 50 euro.  

Grote dromenvanger met edelstenen
In opdracht gemaakt een prachtige dromenvanger vol edelstenen
Grote levensboom dromenvanger
Levensboom Dromenvanger natuurlijke kleuren
Grote dromenvanger met edelstenen
Kosmos dromenvanger blauw/zilver/wit

Het pentagram in deze configuratie (naar boven wijzend) is een positief symbool. Zonnekind Dromenvangers verwerkt uitsluitend positieve symboliek in de producten. Alle dromenvangers worden met een zuivere intentie gemaakt.

Dit pentagram is een van de oudste symbolen op aarde. De vijf punten symboliseren de elementen: geest, water, vuur, aarde, lucht (vanaf de bovenste met de klok mee).