Als u in Veendam woont bezorg ik gratis uw bestelling. Als u verder weg woont kunt u ervoor kiezen om uw bestelling zelf bij mij te komen ophalen (Oostlaan 5, Veendam), of via de post laten verzenden. In dat geval komen er verzendkosten bovenop de prijs. Ik streef ernaar uw bestelling te verzenden via de brievenbuspost (€4,25). Dit is mogelijk voor bijvoorbeeld een standaard dromenvanger van 20 cm of 2 doe-het-zelfpakketjes. Grotere bestellingen moeten in een pakket worden verzonden en de verzendkosten hangen af van de grootte van het pakket.

 

Uw dromenvanger wordt geheel naar wens gemaakt en daarom is het moeilijk een complete prijslijst op te sommen. De vaste prijzen zijn gebaseerd op het formaat van de dromenvanger maar u kunt extra edelstenen, kristallen e.d. laten verwerken, of bijvoorbeeld kiezen voor een samengestelde dromenvanger, voor een verhoogd tarief in overleg. De wachtijd is groter voor complexere of grotere projecten en kleiner voor simpelere of kleinere projecten.

 

Dromenvanger 20 cm €20

Dromenvanger 40 cm €50

Levensboom/XL-dromenvanger 65 cm €100

Kleine dromenvanger 5 cm €5

Yin-yangdromenvanger 20 cm met windorgel of extra veren €25

Boeddha-dromenvanger 20 cm €15

Uiltje +/-20 cm €25

Tweelingdromenvanger 2x20 cm €50

 

Oorbellen, halsketting, armband of tas/-sleutelhanger vanaf €5 (de prijs is sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld hoeveel edelstenen er worden verwerkt in het sieraad)

Dromenvangeroorbellen met edelsteentjes €25

Gelukshanger 'boeddha, yin en yang' €5

 

Cadeautje (kleine dromenvanger of bedeltjes)vanaf €5 (€4 bij een bestelling van 10+)

Doe-het-zelfpakketje dromenvanger 20 cm €10

Workshop v.a. 2 personen €25 p.p. (€15 p.p. bij kinderfeestjes v.a. 6 kinderen)