Workshops

Workshop dromenvangers maken

In de gezellige en creatieve workshop dromenvangers maken leer je stap-voor-stap hoe je zelf een dromenvanger maakt. Ervaring is niet nodig voor deze workshop. Je krijgt een werkbeschrijving en wordt door het hele proces begeleid. Alle materialen, stijlen en kleuren zijn mogelijk. Je werkt op een ring van 20 cm en creëert naar eigen wens een uniek kunstwerk. De workshop kost €25 per persoon inclusief een hapje en drankje, is te volgen in groepen vanaf 2 personen en duurt 2,5-3 uur. De workshop is een leuk alternatief uitstapje voor vriendinnen of collega's. Het is ook mogelijk om een workshop te volgen over het maken van andere producten die te vinden zijn op Zonnekind Dromenvangers. Je kan de workshop bij mij thuis houden, of in jouw woning of locatie in Veendam en omstreken.

 

 

Zonnekind Dromenvangers organiseert twee keer per jaar zelf een workshop dromenvangers maken. Hier hoef je zelf geen groep te regelen maar kan iedereen zich gewoon individueel of in groepjes aanmelden om samen aan de workshop deel te nemen. Op de facebook-pagina worden deze evenementen ruim op tijd aangekondigd.

Wanneer de afspraak is gemaakt verzamel ik de persoonlijke wensen van de deelnemers. Ik maak voor iedereen een individueel pakket. Dit staat samen met een werkomschrijving en -tekening voor je klaar wanneer de workshop begint. Ook leg ik stap-voor-stap alles uit gedurende het proces. De ervaring is dat dat meeste groepen in een geconcentreerde en rustige stemming raken. Na ongeveer 1 uur nemen we pauze en na 2,5 uur beginnen we met afsluiten, waarna je nog ongeveer een half uur de tijd hebt. Als je geen bezwaar hebt maak ik aan het einde van de workshop foto's van de creaties. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kan je contact met mij opnemen, o.a. via het contactformulier onderaan de pagina.

 

De workshops zijn ook heel leuk voor kinderfeestjes (vanwege de tijdsspanne van 2-3 uur.) Bij workshops voor kinderfeestjes (vanaf 6 kinderen) hanteer ik een lager tarief (€15 per kind) en is het een vereiste dat er een begeleider bij is. Deze workshop is ook inclusief een hapje en drankje (bijvoorbeeld slagroomsoesjes en ranja).

Kinderfeestje workshop dromenvangers maken
Workshop dromenvangers maken heel geschikt voor kinderfeestjes(kleinzoon Lorenzo laat trots het resultaat zien)
Workshop Dromenvangers maken met high tea
Workshop Dromenvangers maken gecombineerd met een high tea
Creatieve workshops bij Zonnekind Dromenvangers
Workshop Dromenvangers maken
Workshop Levensboom maken
Workshop Dromenvangers maken
Workshop Dromenvangers maken in alle kleuren van de regenboog
Workshop Dromenvangers maken een leuk feestje voor alle leeftijden
Doe het zelf pakket Dromenvangers maken
Maak je eigen Dromenvanger compleet pakket in alle kleuren verkrijgbaar