Workshops

In de gezellige en creatieve workshop dromenvangers maken leer je stap-voor-stap hoe je zelf een dromenvanger maakt. Ervaring is niet nodig voor deze workshop. Je krijgt een werkbeschrijving en wordt door het hele proces begeleid. Alle materialen, stijlen en kleuren zijn mogelijk. Je werkt op een ring van 20 cm en creëert naar eigen wens een uniek kunstwerk. De workshop kost €25 per persoon inclusief een hapje en drankje, is te volgen in groepen vanaf 2 personen en duurt 2,5-3 uur. De workshop is een leuk alternatief uitstapje voor vriendinnen of collega's. Het is ook mogelijk om een workshop te volgen over het maken van andere producten die te vinden zijn op Zonnekind Dromenvangers. Je kan de workshop bij mij thuis houden, of in jouw woning of locatie in Veendam en omstreken.

 

 

Zonnekind Dromenvangers organiseert twee keer per jaar zelf een workshop dromenvangers maken. Hier hoef je zelf geen groep te regelen maar kan iedereen zich gewoon individueel of in groepjes aanmelden om samen aan de workshop deel te nemen. Op de facebook-pagina worden deze evenementen ruim op tijd aangekondigd.

Wanneer de afspraak is gemaakt verzamel ik de persoonlijke wensen van de deelnemers. Ik maak voor iedereen een individueel pakket. Dit staat samen met een werkomschrijving en -tekening voor je klaar wanneer de workshop begint. Ook leg ik stap-voor-stap alles uit gedurende het proces. De ervaring is dat dat meeste groepen in een geconcentreerde en rustige stemming raken. Na ongeveer 1 uur nemen we pauze en na 2,5 uur beginnen we met afsluiten, waarna je nog ongeveer een half uur de tijd hebt. Als je geen bezwaar hebt maak ik aan het einde van de workshop foto's van de creaties. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kan je contact met mij opnemen, o.a. via het contactformulier onderaan de pagina.

 

De workshops zijn ook heel leuk voor kinderfeestjes (vanwege de tijdsspanne van 2-3 uur vooral voor meisjes geschikt). Bij workshops voor kinderfeestjes (vanaf 6 kinderen) hanteer ik een lager tarief (€15 per kind) en is het een vereiste dat er een begeleider bij is. Deze workshop is ook inclusief een hapje en drankje (bijvoorbeeld slagroomsoesjes en ranja).

DIY Pakketjes Dromenvangers

Het doe-het-zelfpakketje bevat alle materialen voor een dromenvanger van 20 cm en een stap-voor-stap beschrijving van het proces. Elk pakketje is uniek en in de stijl van Zonnekind Dromenvangers. De pakketjes zijn te bestellen in alle kleuren. Ze zijn leuk voor allerlei verschillende evenementen, zoals feesten of op kinderfeestjes! De pakketjes kosten €10 per stuk. Als je meer informatie wil of alvast wil bestellen kan je contact met mij opnemen. Als je problemen hebt bij het maken van je dromenvanger kan je gerust contact met me opnemen. Ik ben sowieso een keer per dag online. Ik heb veel ervaring met de moeilijkheden die men ervaart in het creatieproces en de meeste problemen zijn goed herkenbaar. Ik help je als het nodig is door het gehele proces met behulp van foto's van mijn eigen projecten.

Nieuw in het assortiment DIY pakketjes .

Diy dromenvanger op een ring van 10 cm compleet pakketje om zelf een mooie dromenvanger te maken in je favoriete kleur.Ideaal voor creatieve kinderfeestjes,themafeestjes en vakantie.Ook deze pakketjes zijn te bestellen in allerlei vrolijke kleurtjes  deze pakketjes zijn 5 per stuk.Deze vrolijke pakketjes zijn ook heel geschikt om in een enveloppe over de post te sturen(een leuke verassing voor een jarige in de brievenbus) 

Cadeautjes

De verscheidene naar wens gemaakte producten die je op deze site vindt doen goed dienst als leuke en originele cadeautjes. Als je weinig tijd heeft of een grote hoeveelheid cadeautjes wilt bestellen (bijvoorbeeld als weggevertje bij evenementen) heeft Zonnekind Dromenvangers ook kleine cadeautjes klaarliggen (bijvoorbeeld mini-dromenvangers of bedeltjes). Deze zijn niet met persoonlijke afstemming gemaakt, maar wel allemaal uniek (€5 per stuk). Grotere bestellingen kosten meer tijd om te maken, maar ik hanteer een lagere prijs (€4 per stuk vanaf 10 stuks). Elk cadeautje is bij grote bestellingen tevens uniek. Op de facebook-pagina houd ik een catalogus bij van producten die op het moment beschikbaar zijn. Je kan contact opnemen voor meer informatie en foto's van de huidig beschikbare cadeautjes. 

Voorbeelden

Workshop dromenvangers maken

Creatieve workshops bij Zonnekind Dromenvangers
Workshop Dromenvangers maken
Workshop Levensboom maken
Workshop Dromenvangers maken
Workshop Dromenvangers maken met high tea
Workshop Dromenvangers maken gecombineerd met een high tea
Workshop Dromenvangers maken in alle kleuren van de regenboog
Workshop Dromenvangers maken een leuk feestje voor alle leeftijden
Doe het zelf pakket Dromenvangers maken
Maak je eigen Dromenvanger compleet pakket in alle kleuren verkrijgbaar

Doe-het-zelfpakketjes dromenvangers

Doe het zelf pakket Dromenvangers maken in lieve kleurtjes voor de kinderkamer
Doe het zelf pakket Dromenvangers maken roze lila blauw
Doe het zelf pakket Dromenvangers maken groen blauw
Doe het zelf pakket Dromenvangers maken groen blauw
Dromenvangers maken compleet pakket in  roze lila
Maak je eigen Dromenvanger in roze paars
Maak ie eigen Dromenvanger compleet pakket in alle kleuren
Maak je eigen Dromenvanger compleet pakket in zachte pastelkleuren

Cadeautjes

Kleine Dromenvangers in geschenkverpakking
Kleine cadeautjes om uit te delen met liefde gemaakt bij Zonnekind Dromenvangers
Mini Dromenvangers in alle kleuren van de regenboog
Kleine Dromenvangers en andere lieve cadeautjes op maat
Mini Dromenvangers in roze pastel
Zonnekind Dromenvangers mini cadeautjes in elke kleur en prijsklasse
Handgemaakte Dromenvangers in cadeauverpakking
Feest cadeautjes op bestelling handgemaakt met liefde bij Zonnekind Dromenvangers
Kinderfeestje kleine cadeau Dromenvangers
Mini Dromenvanger voor kinderfeestje
Mini Cadeautjes voor alle gelegenheden
Handgemaakte mini cadeautjes in feestverpakking
Zilveren cadeautjes met diverse symbolen
Zilveren cadeautjes op maat gemaakt voor elke gelegenheid