Zonnekind Dromenvangers

Er zijn een paar dingen die als een rode draad door het leven lopen. Sommige periodes is het minder op de voorgrond dan in andere. In de loop der leven merk je dat je ergens mee iets moet doen en er is een sterke drang om deze aanleg te ontwikkelen. Voor mij was dat creativiteit: tekenen, schilderen, de geneeskracht der kruiden en parapsychologische tradities. De natuur en met name de bossen hebben op mij een sterke aantrekkingskracht - het voelt als thuiskomen. Er is zo veel meer om ons heen dan de wereld die wij normaal gesproken waarnemen.

 

Ik had als kind herinneringen aan andere levens. Ik zag overal aanwezigheden en was de eerste jaren van mijn leven slecht geaard. In mijn jeugd was er weinig bekend over paranormale verschijningen en deze werden al gauw als te occult gezien. Door mijn waarnemingsvermogen en innerlijke belevingswereld zat ik in een soort isolement. Dit heeft me ertoe aangezet om me meer te gaan verdiepen in het spirituele en dat wat bij me hoort toe te laten. Toen ik meer in verbinding raakte met de energetische wereld kreeg ik veel meer inzicht in het leven wat leidde tot verdere verdieping in de energetische wereld. Het heeft wel tijd nodig gehad om de angst voor het onbekende te overwinnen.

 

Creëren vanuit mijn innerlijke belevingswereld is een heerlijke, rustgevende, meditatieve bezigheid. Ik maak alle dromenvangers met liefde en in alle rust. Ze blijven schoon van invloeden van buitenaf en worden gezuiverd afgeleverd - dit kan door ze buiten (in de natuur) op te hangen of te smudgen met salie. Als het nodig is laad ik de dromenvanger op met kristallen. Tijdens het creatieproces stem ik mij af op de persoon waar de dromenvanger voor bestemd is. Het is altijd heel leuk om te horen hoe treffend een dromenvanger kan zijn voor de persoon waar deze voor is gemaakt. Zelfs in opdrachten waarin ik een cadeau maak voor iemand waarvan ik alleen een foto heb, heb ik het vaak meegemaakt dat er hele treffende gelijkenissen in de dromenvanger uitkwamen.

Zonnekind Healing

Behaalde certificaten en diploma's

 

Reiki 1, 2 en 3

Reiki master (Usui Shiki Ryoho-methode)

Aura- en chakrahealing

Feng Shui

Dromen en symboliek

Kruidengeneeskunde

Parapsychologie

Creatieve therapie

 

Reiki; kosmische levenskracht, kracht van de zon

Een oude en natuurlijke methode om kosmische energie door te geven. Reiki activeert het zelfgenezend vermogen en is goed voor balans in lichaam en geest.

 

Aura-  en chakrahealing

Alles wat leeft heeft een energieveld en dit veld noemen we een aura. De aura kan gezien worden in kleuren. In het lichaam van mensen en andere dieren bevinden zich energiewielen  en deze noemen we chakra's. Een healer van aura's en chakra's behandelt het energetische lichaam.  

 

Kruidengeneeskunde

Op het platteland in de tuinen van mijn grootouders voelde ik me thuis tussen de fruitbomen, planten, bloemen en kruiden. Ik leerde al vrij snel een paar oude remedies, toepassingen uit de kruidentuin. Sommige gebruik ik nog regelmatig. Het zijn oude plattelandsgebruiken die tegenwoordig niet zo bekend meer zijn. Gefascineerd door de geneeskracht van de natuur las ik als kind de kruidenboeken die mijn moeder in de kast had staan. Later maakte ik zelf middeltjes uit de tuin en toen mijn kinderen klein waren gaf ik ze ook regelmatig een remedie uit de kruidentuin bij kwaaltjes en krampjes.

 

Energetisch reinigen met kruiden

Iets wat ik heel belangrijk vind is het energetisch reinigen van de woning. Je voelt vrijwel meteen een verandering van atmosfeer na een huiszuivering. Het is zachter en lichter - de zware druk is verdwenen. Om je woonomgeving positief en zuiver te houden is het aan te raden regelmatig het huis te zuiveren door salie te branden. Salie heeft een sterke geur en een sterk zuiverende uitwerking op negatieve of zware energie.

Feng Shui

Bij het energetisch reinigen had ik al vaak ervaringen waar mijn innerlijk kompas advies gaf - deze ervaringen vond ik later terug onder de naam Feng Shui. Ik heb me hierin verdiept en vind het reuze-interessant hoe je energieën kunt sturen in je woonomgeving om deze zo prettig mogelijk te maken. Ik combineer  kruiden, healing en Feng Shui bij het zuiveren en reinigen van en adviseren m.b.t. woningen en leefomgeving.

 

Dromen en symboliek

Ingevingen en boodschappen komen vaak in symbolen binnen. Dit kan zowel wakker als slapende gebeuren. De meeste mensen ontvangen heldere boodschappen in hun dromen want wij zijn ontvankelijker wanneer we dromen. De betekenis van de boodschap is niet altijd duidelijk. Het is handig om te weten hoe je dromen moet ontcijferen. Kleuren, vormen, getallen en symbolen hebben allemaal een betekenis. Ik merkte dat bepaalde symbolen zich steeds herhaalden. In mijn dromen kwam steeds hetzelfde dier op mijn pad. Bepaalde dieren, bomen of entiteiten die zich steeds laten zien maken onderdeel uit van hoe jij je voelt. Het heeft me veel geholpen om bewust te worden van de onderliggende boodschap.

 

Creatieve therapie 

Creatieve therapie  leert ons kijken naar onze innerlijke belevingswereld dit kan door middel van tekenen, schilderen,boetseren en nog veel meer creatieve technieken .Creatieve therapie is een creatieve speelse manier om onze gevoelens,gedachten uit te beelden te verwerken en helen.